Prejsť na obsah
Oficiálna stránka

Z „Česko Slovensko má talent“ až za múry väznice

Do ústavu Banská Bystrica zavítal raper Gábor Bokor alias „Boki“ a bolo tu naozaj rušno. Aj keď sa hudbe venoval už dlhšiu dobu, svoju hudobnú kariéru odštartoval najmä vďaka známej show „Česko Slovensko má talent“. Práve vďaka tejto show sa dostal viac do povedomia ľudom a jeho terajším fanúšikom.

V našom ústave, kde si pre obvinené a odsúdené osoby pripravil nezabudnuteľný koncert, počas ktorého zaspieval rôzne piesne zo svojej tvorby to rozbalil naplno. Pripojil aj pár komerčne známych piesní a tým dotvoril nezabudnuteľnú atmosféru. Počas svojho vystúpenia vyzval prítomných, aby sa pridali k nemu a zarapovali spolu s ním. Na základe čoho jeden odsúdený nabral odvahu a stal sa tak na chvíľu on hviezdou tohto koncertu.

„Boki“ priniesol za múry väznice množstvo pozitívnej energie, ktorá tu bude doznievať ešte veľmi dlho po jeho odchode. Celý jeho koncert zožal veľký úspech, čo sa odzrkadlilo na búrlivom potlesku zo strany obvinených a odsúdených. Na záver koncertu všetkých potešil malým darčekom a to vo forme podpisových kariet na želanie.

Fotografie k článku

Fotka galérie
Logo úradu vlády Slovenskej republikyLogo ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky
Logo českého väzenského a justičného strážneho zboru
Logo zboru maďarskej väzenskej a justičnej stráže
Logo zboru poľskej väzenskej a justičnej stráže