Ochrana osobných údajov

Podmienky ochrany súkromia

Tieto podmienky vysvetľujú akým spôsobom spracúvame osobné údaje v rámci Zboru väzenskej a justičnej stráže so sídlom: Šagátová 1, 813 04 Bratislava (ďalej len „Zbor“ alebo „my“). Pri spracúvaní osobných údajov sa riadime:

§všeobecným nariadením EÚ o ochrane osobných údajov (“GDPR”);

§vzhľadom na naše postavenie a špecifické úlohy, ktoré vykonávame sa na niektoré účely spracúvania osobných údajov vzťahuje aj tretia časť zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov (ďalej len „Zákon o ochrane osobných údajov“), ktorá do nášho právneho poriadku implementuje požiadavky tzv. policajnej smernice, pričom niektoré účely spracúvania sa riadia aj druhou časťou Zákona o ochrane osobných údajov;

§relevantnými ustanoveniami zákona č. 4/2001 Z. z., o Zbore väzenskej a justičnej stráže, v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon o Zbore“); konkrétne ustanoveniami § 65 až § 65d týkajúcimi sa ochrany osobných údajov.

Zbor tvoria generálne riaditeľstvo, ústavy na výkon väzby, ústavy na výkon trestu odňatia slobody, ústav na výkon trestu odňatia slobody pre mladistvých a nemocnica pre obvinených a odsúdených a príslušníci Zboru. Tieto podmienky ochrany súkromia a účely v nich vymedzené sa vzťahujú na každú z nižšie uvedených organizačných zložiek alebo ústavov Zboru pri spracúvaní osobných údajov, pričom každá organizačná zložka alebo ústav Zboru má vlastnú právnu subjektivitu a vystupuje pri spracúvaní osobných údajov ako prevádzkovateľ.






























































Súvisiace dokumenty

  • PDF icon

    Z-Podmienky_ochrany_súkromia- WEB- 2022 Final.docx

Logo ZVJS

Zbor väzenskej a justičnej stráže

O zbore

  • Generálne riaditeľstvo

  • Archív a expozícia zboru

  • Banská Bystrica

  • Banská Bystrica-Kráľová

  • Bratislava

  • Dubnica nad Váhom

  • Hrnčiarovce nad Parnou

  • Ilava

  • Inštitút vzdelávania v Nitre

  • Košice

  • Košice-Šaca

  • Kováčová

  • Leopoldov

  • Levoča

  • Liptovská Štiavnica

  • Nitra

  • Nitra-Chrenová

  • Omšenie

  • Prešov

  • Ružomberok

  • Sučany

  • Trenčín

  • Želiezovce

  • Žilina

Informácie

  • Ochrana osobných údajov

  • Informácie o cookies

  • Štatistiky

  • Časté otázky a odpovede

  • Dokumenty na stiahnutie

  • Duchovná služba

  • Odborový zväz

  • Penologický výskum

  • Poskytovanie informácií

  • Pracovné príležitosti

  • Publikácie

  • Spolupráca pri zaobchádzaní s väznenými osobami

  • Sťažnosti

  • Tlačový servis

  • Udalosti

  • Verejné obstarávanie

  • Výročná správa

  • Zamestnávanie odsúdených

  • Zoznam utajovaných skutočností

  • Zverejňovanie dokumentov

  • phone

    +421/2/208 31 111

  • envelope

    kancelariagr@zvjs.sk

  • marker

    Šagátova 1, 821 08 Bratislava

Zbor väzenskej a justičnej stráže Slovenskej republiky © 2019