Prejsť na obsah
Oficiálna stránka

Historický úspech pre Prešovský hokej a nášho kolegu

Prešovský ženský hokej čakal na tento úspech vyše tridsať rokov a dočkal sa ho pod taktovkou nášho kolegu z Ústavu na výkon väzby a Ústavu na výkon trestu odňatia slobody Prešov Róberta Martona. ŽHK 2000 - Šarišanka Prešov je prešovský ženský hokejový klub, ktorého hráčky v týchto dňoch zažívajú obdobie plné eufórie a radosti z toho, že vybojovali pre Prešov majstrovský titul v Slovenskej ženskej hokejovej lige. Po tom, čo za posledných desať rokov vybojovali Šarišanky trikrát bronz a štyrikrát striebro sa im podarilo v aktuálnej sezóne dosiahnuť ten najcennejší kov a my sme hrdí na to, že sa o to veľkým podielom zapríčinil aj náš kolega Robo, ktorý pôsobí v tomto klube ako hlavný tréner.

„Hlavne finále ma trochu prekvapilo. Nepočítali sme s tým, že to pôjde takto hladko. Od úvodu sezóny sme však hrali svoju hru, dievčatá si sadli a podarilo sa mi poskladať vyladené útoky. Vo finále to vygradovalo, aj keď treba priznať, že v prvom zápase sme mali i kúsok šťastia. Podržala nás horná žŕdka a vyhrali sme tesne 2:1. Potom sme zvládli aj druhý domáci duel a v treťom sme sa už prezentovali sebavedomou hrou. Ani za stavu 2:0 sme nezačali brániť a to sa nám vyplatilo,” priznal tréner Robo.

Z tohto úspechu sa úprimne tešíme a prajeme Robovi a jeho zverenkyniam hlavne pevné zdravie a mnoho ďalších športových úspechov. 

Fotografie k článku

Fotografia galérie
Logo úradu vlády Slovenskej republikyLogo ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky
Logo českého väzenského a justičného strážneho zboru
Logo zboru maďarskej väzenskej a justičnej stráže
Logo zboru poľskej väzenskej a justičnej stráže