Prejsť na obsah
Oficiálna stránka

Celoslovenská porada vedúcich oddelení ochrán

V prvej polovici marca sa uskutočnila dôležitá udalosť pre príslušníkov z oddelení ochrany, a to konkrétne celoslovenská porada oddelení ochrán. Toto podujatie, ktoré sa konalo v Liečebno-rehabilitačnom stredisku Omšenie v termíne 11. až 12. marca 2024, poskytlo platformu pre výmenu skúseností a predstavenie nových interných predpisov z oblasti služobnej kynológie, výcviku a streleckej prípravy príslušníkov. Cieľom tohto stretnutia bolo nielen prezentovať nové trendy v oblasti ochrany, ale aj zdôrazniť ich aplikáciu v praxi.

Vedúci oddelení ochrán z celého Slovenska sa zišli s jediným cieľom: zlepšiť svoje znalosti a zdieľať osvedčené postupy v oblasti ochrany. Diskusie sa zameriavali na aktuálne témy a výzvy, ktorým čelia ich jednotlivé organizačné jednotky, ako aj na nové legislatívne a organizačné požiadavky.

Jedným z hlavných bodov programu bolo vysvetlenie nových interných predpisov, ktoré ovplyvňujú prácu vedúcich oddelení ochrán. Účastníci mali príležitosť získať hlbšie pochopenie týchto predpisov a diskutovať o ich implementácii a účinnosti. Okrem toho sa na porade vyzdvihli aj nové trendy v oblasti ochrany.

Celoslovenská porada vedúcich oddelení ochrán bola príležitosťou získavať nové poznatky, posilňovať svoje profesionálne vzťahy a prispievať k lepšiemu zabezpečeniu ochrany v ich organizáciách. Toto stretnutie potvrdilo dôležitosť neustáleho vzdelávania a spolupráce v oblasti ochrany a posilnilo odhodlanie účastníkov pokračovať v zlepšovaní bezpečnosti v zbore.

Fotografie k článku

Fotografia galérie
Logo úradu vlády Slovenskej republikyLogo ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky
Logo českého väzenského a justičného strážneho zboru
Logo zboru maďarskej väzenskej a justičnej stráže
Logo zboru poľskej väzenskej a justičnej stráže